Niet vergeten op reis

Iedereen houdt ervan, lekker op vakantie gaan. Belangrijk is wel dat je al je spullen meeneemt die voor jou belangrijk zijn, want het zou zonde zijn als je de helft van je vakantie moet verspillen aan het zoeken naar spullen die je thuis hebt liggen maar simpelweg vergeten bent.

We hebben een klein overzichtje voor je gemaakt met, voor iedereen, de meest belangrijke spullen.

1. Telefoon (oplader)

Het is belangrijk dat je ten alle tijden bereikbaar bent en ook mensen kúnt bereiken. Vergeet daarom niet je telefoon mee te nemen, en de oplader ervan natuurlijk.

2. Zonnebrand

Het hangt een beetje van de vakantie af, maar vaak is het verstandig om zonnebrand mee te nemen. Dit is overal meestal wel te verkrijgen maar dan ook wel minstens 3 keer zo duur.

3. Tandenborstel

Wel zo handig om je tanden te kunnen poetsen.

4. Ondergoed

Het kan gebeuren dat je je koffer kwijt raakt, dan is het wel zo fijn om in ieder geval schoon ondergoed te hebben.

5. Zonnebril

Wat is een vakantie zonder zonnebril, dat is een echte MUST. Zeker als je gewent bent een zonnebril te hebben van een wat duurder merk, die koop je niet zomaar even als je hem thuis vergeten bent.

6. Bikini

Zwemmen is een van de meest populairste activiteiten tijdens een vakantie, en ook voor het zonnen is je nieuwe fringe bikini handig!

7. Fototoestel

Veel mensen gebruiken hun telefoon om mooie vakantie kiekjes te maken. Mocht je toch een fototoestel gebruiken, vergeet deze niet.

8. Geneesmiddelen/medicijnen

Ziek worden op vakantie is ontzettend vervelend, maar helaas gebeurt het regelmatig. Zorg dat je goed voorbereid bent en diverse medicijnen mee hebt.

9. Pinpas/geld
Zonder geld kom je nergens. Dit is misschien wel het belangrijkste om mee te nemen, aangezien de rest te koop is.

10. Paspoort

Last but not least, vergeet je paspoort niet, zonder dit boekje kom je nergens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>