Niet vergeten op vakantie

Op vakantie gaan is altijd heerlijk. Even naar de zon om te ontspannen of een sportieve vakantie op de piste. Ook de weken voorafgaand aan de vakantie vergen enige aandacht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het inpakken van de koffer(s).

Regelmatig gebeurt het dat we onderweg zijn naar onze eindbestemming en we denken “Och, ik ben nog iets vergeten”. We hebben een top 5 gemaaktt met spullen die je absoluut niet mag vergeten als je op vakantie gaat.

1. Paspoort/ID kaart
Zonder paspoort of ID kaart kom je Nederland niet uit. Mocht je binnen Nederland blijven, moet je je ook altijd kunnen legitimeren.

2. Geld
Om optimaal te kunnen genieten van een vakantie is geld nodig. Vergeet dit niet mee te nemen, of een bankpas of creditcard.

3. Foto toestel
Tegenwoordig gebruiken veel mensen een telefoon als fototoestel. Mocht dit niet zo zijn, vergeet uw foto toestel dan niet. Het is altijd leuk om vakantiekiekjes te hebben.

4. Telefoon oplader
Een vakantie zonder telefoon kan tegenwoordig niet meer. Je foto’s delen op het social media en het thuisfront laten weten hoe geweldig je het hebt. Vergeet ook de iPhone oplader niet mee te nemen.

5. Medicijnen
Het kan altijd gebeuren dat je ziek wordt op vakantie en dat wil niemand. Neem daarom voldoende medicijnen mee zoals pijnstillers, diaree remmers en medicijnen voor eventuele maagklachten.

Last but not least, vergeet ook niet om de stress en spanningen thuis te laten, en een goed humeur mee te nemen. Dat helpt altijd om een extra ontspannen vakantie te beleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>